вівторок, 14 березня 2017 р.

У Виставковій Залі Національної Спілки Художників України проходить виставка робіт олійного живопису відділення художнього напряму ДНЗ "ЗВПУ".

На виставці представлені картини виконані учнями за професією "Живописець. Флорист" груп №15, 10, і так само їх дипломні роботи.
У Виставковій Залі виставлено понад сотня творів, які виконані учнями з їх ведучими викладачами та керівниками дипломних робіт, які являються Членами Національної Спілки Художників України, Національної Спілки Дизайнерів з Реклами – Прокоф`єв Євген Олександрович, Іолоп Микола Миколайович, Прокоф`єва Анжела Миколаївна.
Виставка вийшла дуже яскравою, багатожанровою. Тут представленні натюрморти, пейзажі та жанрові картини. Роботи дуже добре показують високий рівень професійної підготовки учнів, які вже зараз можуть посперечатися у професійності виконання складних картин з деякими вищими художніми закладами. Це неодноразово підтверджувалося та підтверджується тим що якісно підготовлені своїми викладачами учні займають високі місця у міських та Всеукраїнських конкурсах. Це ще раз підтверджує високий професійний рівень навчання майбутніх спеціалістів в образотворчому мистецтві, яких готовить ДНЗ «ЗВПУ». Тут зібрались ідейно-натхненні однодумці, які не покладаючи рук та часом жертвуючи своїм приватним часом, коштами домагаються високих результатів у навчанні та підготовки талановитої молоді нашої країни.
Виставка працює до 17.03.2017, за адресою: бул. Центральний, 3, Виставкова Зала Національної Спілки Художників України.


























Немає коментарів:

Дописати коментар